MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'e tepki gösterdi.

MHP'li Yurdakul'un açıklaması şu şekilde;

Ülkü Ocaklarının hakkı, halkı ve hakikati gözeten, iman, ahlak, vatan ve millet sevgisiyle temellenmiş, kaynağını Türk-İslam ülküsünde bulan Türk milliyetçiliği mücadelesinden rahatsızlık duyan CHP’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, ortaya çıkan videoda “Bizi Ülkücü bıyıklı gençlere emanet etmeyin” hadsizliğini göstermiştir. Ülkücü gençler her gün ülkemizin ve Türk milletinin menfaatleri için sınır boylarında ve dahi sınır ötesinde cenk ederken, türlü olumsuzluklara rağmen köy-kent demeden yokluklarla mücadele edip öğretmenlik yaparken, sağlık hizmeti sunarken, mali denetlemelerde bulunurken, kısaca hem kamuda hem özel sektörde Türk milletine hizmet ederken hiçbir vatandaşımızı ayırt etmezlerken siz kim oluyorsunuz da Ülkücü duruşu ayrımcı bir tavırla dışlıyorsunuz? Kendinize gelin ve Ülkücü bıyığına kurban olun. Ülkücüler, Türk milletinin gözünün nurudur. Ülkücüler, Atatürk istismarcılarının ve Türk milletine düşmanlık besleyen tüm unsurların karşısında olmaya devam edeceklerdir. Liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi; “Milliyetçi-Ülkücü Hareket, ağır tahribatlara rağmen Türk milletinin dimdik ayakta kalmış son burcudur. Milliyetçi-Ülkücü Hareket, en ağır bedelleri ödemiş bir kutlu dava olarak Türk milletinin ülkü yolunda son umududur.”

YILLARCA BIYIKLA VE BAŞÖRTÜSÜYLE UĞRAŞAN CHP ZİHNİYETİ HALA AYNI

CHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, insanların bıyığla uğraşırken sendikaların iç işleyişine ve teşkilatlanmalarına bile müdahale ettiğini kendi ağzından ifade ediyor. Demokrasi ve sendikal teşkilatlanma konularını ağzından düşürmeyen bu zihniyetin, kendi özünde nasıl bir zorba olduğunu da ortaya çıkan videolarda görüyoruz. Belediye çalışanlarına istediğiniz sendikaya kendi iradenizle katılabilirsiniz derken bile yalnızca iki sendikayı adres gösteriyor ve “özgürsünüz ama sadece bu iki sol sendikayı seçebilirsiniz.” diyor. İşte CHP’nin zihin dünyası budur. CHP hala geçmişte yaşayan, hayaletler peşinde koşan çağdışı zihniyetlerin ve ülkemizin altını oyan ayrımcılıkların esiri bir partidir. CHP’nin siyaset arenasındaki politikacılarının Türk milletine uygun gördüğü özgürlük anlayışı da hastalıklıdır. CHP Manisa büyükşehir belediye başkanının zorbalıklarla dolu zihin dünyası şu ifadelerle birlikte açıkça ortaya konmuştur; “Ancak bizim belirlediğimiz çerçevede seçim hakkınız var ve belirlediğimiz dış görünüşte olmak zorundasınız. Eğer bıyığınız şöyleyse, sizi ayıklarız, bizim sendikamızda olsanız bile sizinle uğraşırız. Sizin üstlerinize de baskı yaparız. Sendika başkanına özür dilettiririz…” Yazık ki 2024 yılında böyle çağdışı bir siyasi anlayışla karşı karşıyayız.

Editör: Editör3 Kadir