Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın sosyal medya X hesabından Rahmi Turan’a sert tepki gösterdi. Bunamış ve ahlak yoksunu bir sefih için daha fazla kelama gerek olmadığını belirten Özdemir, “Onun gibi kara vicdanlılara sıçratılacak pisliğe bile yazık olur.” Dedi.

Muzır gazeteciliğin duayeni ve eski Beyoğlu âlemlerinin berduşlarından Rahmi Turan, uzun bir aranın ardından yine MHP'ye sardırdığını belirten MHP’li Semih Yalçın, “Rahmi Turan, şeytana kiraya verdiği vicdanını zaman zaman ödünç alıp bir hırsız feneri gibi karanlıkta sallıyor. Hesabına neresi gelirse oraya fener tutuyor.” Değerlendirmesinde bulundu.

MHP’li Semih Yalçın’in açıklamasının tamamı:

MUZIR GAZETECİ… Muzır gazeteciliğin duayeni ve eski Beyoğlu âlemlerinin berduşlarından Rahmi Turan, uzun bir aranın ardından yine MHP'ye sardırmış. Rahmi Turan, şeytana kiraya verdiği vicdanını zaman zaman ödünç alıp bir hırsız feneri gibi karanlıkta sallıyor. Hesabına neresi gelirse oraya fener tutuyor. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin 154 MHP muarızıyla ilgili beyanlarını öteki korkaklar gibi Rahmi Turan da saptırmış. Bir de ilkellikten dem vurmuş ki söyleyene bak! Bunamış ve ahlak yoksunu bir sefih için daha fazla kelama gerek yok. Onun gibi kara vicdanlılara sıçratılacak pisliğe bile yazık olur.

Editör: Haber Merkezi