MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, MHP Ankara Altındağ İlçe Teşkilatları ve İlçe Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından sorumlu KAÇEP Başkanlığı'nın tertiplediği ziyaretler kapsamında Ankara’nın Karapürçek mahallesinde engellileri ve ailelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerin ilk durağında özel gereksinimli Merve Nur Demir ve ailesiyle bir araya gelen Yurdakul ve heyeti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sevgi ve sağlık dilekleriyle birlikte sunulan bir tekerlekli sandalyeyi aileye hediye etti. Sosyal hayata ve eğitime katılmakta güçlük yaşayan Merve Nur ve ailesi hediyeyi kabul ederken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye şükranlarını ilettiler.

BÜYÜK TÜRKİYE YOLUNDA KİMSEYİ ARKADA BIRAKMAYACAĞIZ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yurdakul, ziyaretlerinin sonraki iki durağında ailelerin sağlık sorunlarıyla yakından ilgilenmesinin yanı sıra istihdam talepleri için de çözüm üreteceğini ifade etti. Milliyetçi Hareket Partisinin engelliler ve sosyal hizmetler konularındaki politikalarını ve çözüm önerilerini de açıklayan Yurdakul; “Büyük Türkiye yolunda kimseyi arkada bırakmayacağız. Allah’ın izniyle ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin işaretiyle birlikte gücümüzün yettiği her Türk şehrinde Türk milletinin yarasına derman olacağız, kardeşlerimizin umut ateşine kor taşıyacağız. Mutlu ve huzurlu Türkiye yolunda yürümeye devam ediyoruz. Bu vesileyle Altındağ teşkilatlarımıza ve mahalle sakinlerine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi