Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, MHP ve Türk Devleti'ne yönelik iftiralara sert tepki gösterdi. Yıldız'ın açıklamaları, çeşitli grupların "etki ajanı" düzenlemesine karşı çıkışlarına yönelik eleştirileri içeriyor.

İFTİRALARA SERT TEPKİ

MHP'li Feti Yıldız, açıklamasında, "Dönmelerin, devşirmelerin, kripto Fetöcülerin, mandacıların, bölücülerin, bölgecilerin, Marksistlerin, sahtekârların, şarlatanların, siyasi fırıldakların, bilimum Türk İslam düşmanlarının ekranlardan, klavye gerisinden Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Türk Devletine iftira edenlerin firesiz tamamı 'etki ajanı' düzenlemesine karşı çıkıyor" ifadelerine yer verdi. 

"BESMELE DUYMUŞ ŞEYTANA DÖNÜYORLAR"

Bu grupların, gazetecilik, akademisyenlik veya aktivist kimliklerini operasyonel hedefler doğrultusunda kullandığını belirten ve açıklamasında, "etki ajanı" sözcüğünün bu kişiler üzerinde yarattığı etkiyi de değerlendiren MHP'li Yıldız, "Bu tipler, 'etki ajanı' sözcüğünü duyduklarında besmele duymuş şeytana dönüyorlar" dedi. 

Editör: Editör5 Editör5