SİYASET

MHP'li Büyükataman: ''Türk milliyetçilerinin, Öztürk Yılmaz’ın kendine yetmeyen aklına ihtiyacı yoktur''

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: "Öztürk Yılmaz’a tavsiyemiz, evcilik oynadığı koltuğunda rahat durması, partisi ile beraber kumda oynamasıdır."

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

"Çeyrek porsiyon bir tabela partisinin genel başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli hakkında haddini aşan sözler söylemiş, yetersiz idrak kapasitesi ile Milliyetçi Hareket Partisi’ne istikamet çizmeye çalışmıştır. Musul’da devlet görevinden kaçan, devletimizin kahramanlarını satıp görevini eline yüzüne bulaştıran Öztürk Yılmaz’a tavsiyemiz, evcilik oynadığı koltuğunda rahat durması, partisi ile beraber kumda oynamasıdır.

Çapının yetmeyeceği konularda Genel Başkanımızın ve Partimizin adını ağzına almamasıdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bu güne kadar attığı her adımı Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatlerini düşünerek atmış, Milliyetçi Hareket Partisi varlığını büyük Türk milletinin varlığına adamıştır. Türk milletinin ve Türk milliyetçilerinin bu şahsın kendine yetmeyen aklına ihtiyacı yoktur."