Thun Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.30'da başlayacak müsabakayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek. Martins'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Bruno Jesus ve Hugo Andre Pires Ribeiro yapacak.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 2. sırada tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turundan katılma hakkı elde eden Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırarak yeni sezona dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile başlama kararı almıştı.

Jose Mourinho yönetiminde 2024-2025 sezonunda ilk maçına çıkacak sarı-lacivertliler, tur için avantajlı bir skor almayı hedefliyor.

RÖVANŞ KADIKÖY'DE

Karşılaşmanın rövanşı, 30 Temmuz Salı günü Kadıköy'de oynanacak.

Lugano ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin kadrosu belli oldu. Sarı-Lacivertlilerde 9 oyuncu UEFA'ya bildirilmedi. Ayrıca, yeni transferlerden Allan Saint Maximin ve Levent Mercan kamp kadrosunda yer almadı.

Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda İrfan Can Eğribayat ve Allan Saint-Maximin, yer almadı. Saint-Maximin'in antrenmanda aldığı darbe sonrası yaşadığı ağrı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

YILDIZ OYUNCU RİSKE EDİLMİYOR

Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin, pazar günü gerçekleştirilen antrenmanda aldığı darbe sonucu ağrı hissetti. Teknik direktör Mourinho, oyuncuyu Lugano maçında riske etmeme kararı aldı.

9 OYUNCU UEFA LİSTESİNDE YOK

Fenerbahçe, UEFA'ya bildirdiği kadroda Samet Akaydin, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Cengiz Ünder, Emre Mor, Burak Kapacak ve Umut Nayir'e yer vermedi. Bu oyuncular Lugano karşısında forma giyemeyecek.

Editör: Editör Editör